Πρώτος χρόνος λειτουργίας ΣΥΡΠ

Καλησπέρα φίλοι μου.
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο πήρε μορφή μία προσπάθεια ετών.
Γνωστοί και φίλοι καταφέραμε να φτιάξουμε το γνωστό σε όλους μας πλέον ΣΥΡΠ.
Στην πορεία αυτή μέχρι σήμερα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες όπως αντιμετωπίζαμε και πριν όπως θα αντιμετωπίσουμε και αύριο αλλά όλοι μαζί με συνεννόηση και με τα σωστά άτομα στις σωστές θέσεις καταφέραμε να αδειοδοτήσουμε και να στήσουμε τον αναμεταδότη μας.
Ο αναμεταδότης SV3R αποτελεί σήμερα ένα σημείο σταθμό για τους ραδιοερασιτέχνες όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και του λεκανοπέδιου Αττικής αφού καταφέρνει να ενώνει ποιοτικά την Ανατολική Πελοπόννησο με το λεκανοπέδιο.
Κάθε μήνα όλο και περισσότεροι ραδιοερασιτέχνες της περιοχής εμπιστεύονται το σύλλογό μας και γίνονται μέλη μας. Ο σύλλογος γιορτάζει σήμερα το ένα έτος του και είναι εδώ για όλους τους ραδιοερασιτέχνες της ευρύτερης περιοχής.
Σίγουρα δεν σταματάμε στον αναμεταδότη πολλά πράγματα έχουν δρομολογηθεί και μόλις υπάρχουν εξελίξεις θα ανακοινώνονται.
Όπως πρόσφατα καταφέραμε σαν Σύλλογος (SZ3SRP) να συμμετέχουμε κατακτώντας το τρίτο βραβείο στο Poseidon event.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και η Γενική μας Συνέλευση όπου πιστεύω θα μαζευτούμε όλοι για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας.
Τέλος με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έτρεξαν με ανιδιοτέλεια σε βουνά και σε υπηρεσίες αμέτρητες φορές για να καταφέρουμε το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα.
Υ.Γ. ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις δράσης μας και την τοποθέτηση του αναμεταδότη μας.
Πολλά 73
Ο Πρόεδρος
Καραντζουλης Αλέξανδρος – SY3CVC